Детско мени

Додека вие уживате во свежата морска храна, вашите деца имаат можност да се забавуваат со нашите нови детски менија на кои ќе ги најдат познатите цртани ликови на Disney и многу други кои ќе можат да ги обојат во најразлични бои. Дојдете и забавувајте се!

detsko-men-boenka-momcinja1 detsko-men-boenka-momcinja detsko-men-boenka-devojcinjai detsko-men-boenka-devojcinjaEN